Vidimo se u ljetnom broju časopisa Dom&Dizajn!

Vruć ljetni zrak odavno se uvukao u naše prostore.

Pokušavajući se rashladiti na 35 stupnjeva u hladu, znamo da je stiglo vrijeme za laganiji tempo i preusmjeravanje na aktivnosti i razonode koje zahtjevaju nešto manje napora.

Večernje šetnje, križaljke, brčkanje u plićaku, gledanje u more, pijuckanje limunade uz najdražu knjigu - sve su to ‘male stvari’ koje nas vraćaju u lagodno raspoloženje ljeta. Istovremeno su sve to i ‘velike stvari’ koje nas vraćaju nama.

Kada ste zadnji put duboko udahnuli? Prošetali prirodom, bili u tišini, ležali i gledali u prazno 15 minuta jer vam je baš to trebalo u tom trenutku? Kada ste zadnji put uzeli odmor od svega?

Odgovor je ‘ne sjećam se’? Odlično. Sada je vrijeme da to popravimo.
Odgovor je ‘nedavno’? Još bolje. Znamo da ćete nastaviti brinuti o sebi.

Naš prijedlog za vašu malu razonodu je ljetno izdanje Doma&Dizajna. Tamo vas očekuje minimalistički stan u Samoboru kojeg smo projektirali i zanimljiva priča o njegovom nastanku. Tako da, ako nas ne pronađete kako se bezbrižno brčkamo u nekom plićaku na Jadranu, znajte da nas možete sresti cijelo ljeto na 112. stranici D&D-a.

Priuštite si svoje male, a velike stvari. Dio su onoga što jesmo, onoga što volimo, i zato smo sami sebi dužni pružiti ih. Zaslužili smo.


Previous
Previous

Eter Art Dizajn na Zagreb Design Week-u 2023.!

Next
Next

Uređenje ulaznog prostora i muzejskog dućana Nacionalnog muzeja moderne umjetnosti u Zagrebu